Език   Bulgarian English
Валута   £ $ лв.

ТЕРМОФЛЕКС® EPS W-40 (EPS 250)

Производител: Марисан
Код на продукт: 25
Наличност: В наличност

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

ТЕРМОФЛЕКС® EPS W-40 е висококачествен трудно горим топлоизолационен материал от експандиран полистирен (EPS) с много високи якостни и механични показатели, нарязан във формата на плочи. Плочите са изключително подходящи и оптимирани за топлинно изолиране на места, които са подложени на извънредно високо натоварване на натиск (озеленени и отворени за движение покриви, под замазки, под плоски, скатни или наклонени покриви, покривни тераси, подове между етажи, при подово отопление и др.). Препоръчват се освен това за топлоизолиране и предотвратяване на топлинни мостове (балкони, страници на прозорци и врати, бетонни колони, греди, еркери и др.).

Материалът е с много добра паропропускливост и структурата му позволява „дишането“ на строителната конструкция, като по този начин ефективно подпомага предотвратяването на натрупване на конденз и мухъл, като в нея, така и в помещенията. Плочите са с много добри топлоизолационни свойства, точни размери и са устойчиви на стареене. Не променят формата си и не се свиват.

ТЕРМОФЛЕКС® EPS W-40 е елемент от интегрираната система за топлоизолиране ТЕРМОФЛЕКС® CLASSIC и е подходящ както за новопостроени, така и при съществуващи сгради – в процеса на тяхното саниране и подобряване на топлоизолацията.

При изграждане на топлоизолация на фасади и външни стени да се използва ТЕРМОФЛЕКС® EPS F или ТЕРМОФЛЕКС® EPS F-EXTRA.

СВОЙСТВА

- с много високи якостни характеристики,  оптимирани за топлинно изолиране на места, които са подложени на извънредно високо натоварване на натиск (под плоски, скатни, наклонени, озеленени и отворени за движение покриви, покривни тераси, под замазки, подове между етажи, при подово отопление и др.)
- отлични топлоизолационни свойства
- висока паропропускливост
- позволяват „дишането“ на стената
- не съдържат вредни за здравето компоненти
- не се деформират и свиват
- не поглъщат вода и устойчиви на стареене

- трудно горими

ОПАКОВКА

Фолирани в пакет плочи с размери:
        - ширина:                   500 мм
        - дължина:              1000 мм
        - дебелина:       10 - 600 мм

Въпроси и отговори

Вашето име:Вашият текст:

Note: HTML is not translated!

Оценка на продукта: Лош           Добър

Въведете кода в полето долу:

689