Език   Bulgarian English
Валута   £ $ лв.

ТЕРМОФЛЕКС® EPS W-10 (EPS 50)

Производител: Марисан
Код на продукт: 17
Наличност: В наличност

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Материалът е с много добра паропропускливост и структурата му позволява „дишането“ на строителната конструкция, като по този начин ефективно подпомага предотвратяването на натрупване на конденз и мухъл, като в нея, така и в помещенията. Плочите са с много добри топлоизолационни свойства , точни размери и са устойчиви на стареене. Не променят формата си и не се свиват.ТЕРМОФЛЕКС® EPS W-10 е висококачествен трудно горим топлоизолационен материал от експандиран полистирен (EPS), нарязан във формата на плочи.Плочите са предназначени за места, които не са подложени на натоварвания на натиск (подпокривна изолация, изолиране на междустенни разстояния, вътрешно изолиране зад защитни облицовки и др.). Подходящи са за монтаж като вградена в конструкцията топлоизолация и като материал за запълване на строителни фуги и кухини. Неприложими като външна топлоизолация и в областта на фасадата, цокъла и земята.

ТЕРМОФЛЕКС® EPS W-10 е елемент от интегрираната система за топлоизолиране ТЕРМОФЛЕКС® CLASSIC и е подходящ както за новопостроени, така и при съществуващи сгради – в процеса нa тяхното саниране и подобряване на топлоизолацията.

При изграждане на топлоизолация на фасади и външни стени да се използва ТЕРМОФЛЕКС® EPS F или ТЕРМОФЛЕКС® EPS F-EXTRA, а в областта на цокъла да се използва ТЕРМОФЛЕКС® EPS W-40 или топлоизолационни плочи от ТЕРМОФЛЕКС® XPS или ТЕРАПОР® XPS

- за места, които не са подложени на натоварвания на натиск или зад защитни облицовки
- добри топлоизолационни свойства
- висока паропропускливост
- позволяват „дишането“ на стената
- не съдържат вредни за здравето компоненти
- не се деформират и свиват
- не поглъщат вода и устойчиви на стареене

- трудно горими

ОПАКОВКА

Фолирани в пакет плочи с размери:
        - ширина:                   500 мм
        - дължина:              1000 мм
        - дебелина:       10 - 600 мм

Въпроси и отговори

Вашето име:Вашият текст:

Note: HTML is not translated!

Оценка на продукта: Лош           Добър

Въведете кода в полето долу:

564